Transparent
ASK Logo
Tel. 08-27 25 10
Fax. 08-83 65 10

Epost. info@askpro.se
Brunskärsvägen 7
134 67 INGARÖ
TopBild

Tjänster

ASK Products konstruerar kompletta anläggningar med PLC som plattform. Vi tar hand om hela paketet, från projektering och konstruktion till programmering och driftsättning av hårdvaran. Läs mer om de olika delarna nedan.


Konstruktion av styrsystem
Vi konstruerar styrsystem för industrianläggningar av alla storlekar, med eller utan PLC. PLC rekommenderas alltid vid större anläggningar. Har du en mindre anläggning du vill automatisera kan vi göra systemet regulatorstyrt istället.

Alla våra styrsystem konstrueras med kvalitetskomponenter från Siemens. Via ett inbyggt scadasystem visualiseras hela styrningen och gör det lättare att kontrollera eventuella störningar.


Ritning och dokumentation
Noggrann dokumentation är ett måste. Varje anläggning dokumenteras grundligt med tydlig redogörelse av ingående komponenter, beskrivning av funktioner etcetera.


Program för PLC
Att använda vår mångåriga kompetens tillsammans med den senaste tekniken känns självklart. Vi arbetar främst med PLC-system från Siemens, som vi anser är marknadens bästa. Är du intresserad av ett annat fabrikat går det bra det med, vi är märkesoberoende och lika kompetenta inom PLC oavsett ursprungsproducent. Läs mer under pågående projekt och om oss.


Montering av styrskåp
Alla styrskåp är egentillverkade och konstrueras utifrån varje kunds/anläggnings individuella behov.


Driftsättning/Service av anläggning
Vi levererar, installerar, driftsätter och utbildar personalen i den nya processen. Alla applikationer testkörs självklart innan utcheckning. Serviceavtal kan tecknas.